Rekkajuhtide raske elu: plahvatav puding, jama GPSiga ja Jeremy Clarkson

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veoauto
Veoauto Foto: Caro / Scanpix

Veoautojuhtide ja -omanike jaoks polnud eelmine aasta kütusehinnatõusu ning majanduskitsikuse tõttu roosiline, kuid uudistesse jõudsid ka mitmed lõbusamad lood.

Transportimisega seotud uudistesse jõudis näiteks lugu plahvatavast pudingust ning sateliitnavigatsioonisüsteemist, mille tõttu rekkamees meeletu pika ringi sõitis, vahendab veebisait bharatbhasha.com.

Ma ei rääkinud telefoniga!

Seaduse järgi ei tohi sõidu ajal mobiiliga rääkida, kuid üks Saksa rekkamees pääses karistusest ebatavalise selgituse abil.

Politsei pidas Walter Kleini kinni, sest ta hoidis mobiili kõrva juures, kuid mees väitis, et ei teinud kõnet, vaid kasutas seda valutava kõrva soojendamiseks. Kohus uskus mehe selgitust, sest telefoniarves ei kajastunud, et ta oleks kinnipidamise ajal kõne teinud.

Skepikud arvavad, et ta võis helistada automaatvastajasse (mida telefoniarvel näha pole) või oli alles numbrit valimas.

Rekkameeste kättemaks Clarksonile

Menuka autosaate «Top Gear» skandaalne staar Jeremy Clarkson ajas rekkameestel harja punaseks, kui kuulutas, et kõik veokijuhid mõrvavad prostituute ja neil on lihtne töö. Loe lugu siit.

Ilmselt naersid viimasena autojuhid, sest T-Enterprise tegi mängu nimega «Run Clarkson Run», milles Clarksonit ajavad taga vihased rekkajuhid.

Jumala pärast, kasuta kaarti!

Ilmselt on paljud tõdenud, et GPSi ei maksa alati usaldada. Üks Süüriast pärit rekkajuht sai seda omal nahal tunda, kui tegi valejuhise tõttu 1600 miilise ringi.

Necdet Bakimci vedas luksusautosid Türgist Gibraltarile, kuid GPS saatis 32-tonnise veoki Skegnessi kitsale teele Põhjamere ääres. Hämmeldunud pealtnägijad tundisd huvi, mida ta teeb, ning mees selgitas, et otsib Gibraltaril asuvat Koralliteed.

Segadus tekkis sellest, et tema GPSis oli kirjas Gibraltaril asuv Briti territoorium. Õnneks sai Bakimci autod laevale laadida, millega need sihtkohta toimetati, ja ise koju sõita.

Ootamatu saadetis kuningannale

Mis juhtub, kui panna pubi nimeks «Windsor Castle»? Palju valesaadetisi. Pubisse saadetakse sageli kuningannale mõeldud asju, kuid eelmisel aastal juhtus esimest korda vastupidi - veokijuht viis kuninganna residentsi 2000 pinti laagriõlu.

Asi lahenes küllalt kiiresti ja pubi sai õlle kätte kolmetunnise hilinemisega.

Magus plahvatus

Veokijuht pääses õnnelikult, kui tema masin süttis, mille tagajärjel hävis 60 000 purki ambroosiakastet ja riisipudingit.

Teised autojuhid andsid talle märku, et autost tõusevad leegid ning mees hüppas välja napilt enne, kui purgid õhku lendasid nagu «tuhat püssipauku». Keegi õnnetuses viga ei saanud, kuid auto põles 20 minutiga maani maha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles