Elu pidu: The Voice of LOVE GENERATION klubis Teater

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäev 17.03 Vegas esitleb  - klubimuusika superstaar GARY ‘NESTA’ PINE (USA) – The Voice of LOVE GENERATION Klubis Teater
Laupäev 17.03 Vegas esitleb - klubimuusika superstaar GARY ‘NESTA’ PINE (USA) – The Voice of LOVE GENERATION Klubis Teater Foto: Klubi Teater

Laupäev 17.03 Vegas esitleb  - klubimuusika superstaar GARY ‘NESTA’ PINE (USA) – The Voice of LOVE GENERATION Klubis Teater

Bob Sinclar' i suuremate klubihittide esitaja esmakordselt Eestis!

Üritustesari Vegas koostöös Olympic Casinoga üllatab taas, seekord laval armastatud GARY ‘NESTA’ PINE!

Gary 'Nesta' Pine alustas 1989 solistina bändis nimega "City Heat", mis on Jamaica üks populaarsemaid gruppe, olles siis väga noor ja alles avastamisel talent. Peale emigreerumist Ameerikasse aastal 1992, aitas "City Heat" kaasa New Yorgi underground Reggae tekkimisel.

Edasi viis teda tee Bob Marly asendajaks ajaloo kõige kõvemasse regge bändi nimega "Wailers", kus oli tal samuti au olla solist. Bobi eluaja jooksul töötasid nad Garyga väga palju koos ja Gary jäi kiiresti publikule silma oma energiliste etteastete, unikaalse hääle ja ligitõmbava isiksuse poolest.
 

Koostöö prantsuse DJ ja produtseni BOB SINCLAR-iga tegi aga Garyst tõeliselt tuntud staari

Nad tegid koos sellised lood nagu: "Sound of Freedom", "World Hold On", “Shining From Heaven”, “Miss Me”, “Give a Lil Love”... ja loomulikult maailmakuulus hitt "Love Generation".

"Love Generation" jõudis rahvusvahelise tantsumuusika edetabelite tippu. Samuti valiti see lugu nii FIFA Worlc Cup-i, kui ka "Star Academy" ( Eesti otsib Superstaari prantsuse variant) tunnusmeloodiaks.  

Gary sai Saksamaa Ministry of Sound-i poolt Plaatinum trofee, tasuks selle eest, et ainuüksi Saksamaal müüs singel "Love Generation" 300 000 koopiat.

Olles Bob Sinclari põhi-hittide vokalist, avas see Garyle palju uusi uksi ja on andnud võimaluse näidata, kui palju potentsiaali on temas veel peidus..

 
Juba 17 märtsil on võimalus GARY ‘NESTA’ PINE-i näha ja kuulda Klubi Teater laval. Esitlusele tulevad selliseid hitid nagu :Love Generation, Sound of Freedom, World Hold On...


Mis juhtub "Vegases" jääb teatrisse....

 


Rohkem infot:

www.klubiteater.ee



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles