Saagim, Fokin ja Pedaja tegid raadiostuudios stiilimuutuse Allan Roosilehele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Stiilipäeviku» saade käis Star FMi hommikuprogrammis
«Stiilipäeviku» saade käis Star FMi hommikuprogrammis Foto: TV3

Star FM Hommikuprogrammi juht Allan Roosileht sai täna paraja ehmatuse osaliseks, sest stuudiokülalised tegid talle otse tööpostil stiilimuutuse.

Homme õhtul TV3s uute saadetega alustava «Stiilipäeviku» staarid Ženja Fokin, Anu Saagim ja Lauri Pedaja otsustasid uue hooaja eelsoojendusena demonstreerida omi stilistivõimeid täna hommikul Allan Roosilehe välimust tuunides.

«Juuksed on karmid, kuid asja saab,» kommenteeris Lauri, kes modelleeris raadiohääle tukka spetsiaalse vahaga ning andis ka kukla- ning oimukohtade karvakestele nooruslikult lennuka joone. Anu Saagimi ülesandeks oli kiirmuutus viimistleda ning bravuuritar kasutas selleks osavalt puudripintslit. Kõik see toimus superstilist Ženja Fokini valvsa pilgu all.

Star FM Hommikuprogrammi naissaatejuht Pille Minev sattus kolleegiga mõne minutiga toimunud muutusest vaimustusse: «Allan näeb tõepoolest väga hea välja, vähemalt kümme aastat noorem!» märkis ta.

Star FM stuudios toimunud melu kajastavad ka tänased TV3 «Seitsmesed uudised».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles