Anu Saagim: paksud mulle meeldivad!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: Jelena Rudi

«Paksud mulle meeldivad ja seepärast oleks mul ilmselt üsna valus neid nahutada. Aga luban, et piitsa võtan igasse saatesse siiski igaks juhuks kaasa ja seal, kus näen laita, ka kindlasti sellega lajatan,» lubab saate «Tantsi tagumik trimmi» kohtunik Anu Saagim.


Anu lubab selles rollis jääda iseendaks – teravaks, otsekoheseks ja ausaks – ja hinnata ülekaaluliste tantsulõvide puhul kindlasti üldist ellusuhtumist, kirjutab Õhtuleht.

«Kui inimesel ikka silm särab, suu on kõrvuni ja tagumik nõksub, siis polegi enam kõige olulisem, kui täpselt need jalakesed muusika rütmis piruette teevad. Huumorimeel ja vahetu kontakt vaatajate ning žüriiliikmetega tagab kindlasti maksimumpunktid,» lisab Anu, et pisut võiks loomulikult ka kaalus alla võtta – oleks teistele laiskvorstidele ja kadedatele rasvarullidele kindlasti positiivne eeskuju.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles