Kati Murutar: pettumused tapsid armastuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Murutar
Kati Murutar Foto: Denis Giorgievski/Naisteleht

Skandaalse kirjaneitsi Kati Murutari armastus kirjastaja Alo Murutari vastu on küll teisenenud, ent abielu kui äriprojekt toimib sellegipoolest edukalt.

Naise sõnul väikesed pettumused tapavad armastuse, kirjutab Kroonika.

«Iga kord, kui mees ei ole tahtnud perekonda suuremaks kasvatada ja mina olen tahtnud, on see pettumus. Alo on mu isetegevusega samas alati kiiresti kohanenud ja uudise nii järjekordsest rasedusest kui ka koera võtmisest või hobuse ostmisest kiirelt omaks võtnud,» lausus Kati Murutar.

Kati Murutari sõnul said tema naiselikkus, mis pakkus beebit ja ka emadus, riivata, kui seda vastu ei võetud.

«Eks pika abielu jooksul on Alol olnud igasuguseid sõbrannasid ning minul on armukadedusest koos nõude lõhkumise ja kirglike stseenidega lõpuks saanud ükskõiksus. Enam ei ole seda kirge, mis paneb lõhkuma,» lausus kirjaneitsi.

Kati Murutari sõnul hakkab tekkima seisund, mida ta on teiste juures kõrvalt imestanud – kuidas naised haavu ja armistusi aina välja kannatavad ja ikka edasi elavad?

«Ju nad sõltuvad rahaliselt mehest ja ei ole nii ettevõtlikud, et saaksid kuhugi ära kolitud. Minu puhul pole asi üldse selles. Ma saaksin oma ettevõtlikkusega ise otsast alustada, aga täiesti mõeldamatu oleks isegi kujutleda laste jätmisest isast ilma,» nentis Kati Murutar.

Naise sõnul ei saaks ta laste pesakonda kuidagi killustada, midagi purustada.

 

«Kuni on võimalik asja edasi arendada ehitades, mitte lõhkudes, tulebki nii teha! Luua ja ehitada!» selgitas Murutar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles