Hitleril oli inglannaga poeg?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adolf Hitler ja Unity Mitford
Adolf Hitler ja Unity Mitford Foto: AFP / Scanpix

Briti ajakirjaniku Martin Brighti väite kohaselt võis üks sinivereline inglanna Saksamaa diktaator Adolf Hitleriga poja saada.

Brighti sõnul sai ta usaldusväärsest allikast informatsiooni, et inglanna Unity Mitford armus Hitlerisse ja sai temaga lapse, vahendab news.com.au.

«Mitford oli natsirežiimi pooldaja ja Hitleri kummardaja. Ta sõitis Saksamaale ja oli seal kuni Teise maailmasõja puhkemiseni 1939. aastal. Kodumaale Suurbritanniasse tuli ta tagasi pärast ebaõnnestunud enesetapukatset,» sõnas ajakirjanik.

Brightile teadaolevatel andmetel saabus inglanna kodumaale tagasi rasedana. Ta sünnitas lapse, kes paigutati Oxfordshire`is asuvasse lastekodusse, mida juhatas ühe kohaliku naise Val Hanni tädi.

«Val Hanni tädil oli Wiggintonis lastekodu. Selle põhimõtete hulka käis ka diskreetsus ja mitte keegi peale juhataja ja viimase õe ei teadnud, et Unity Mitfordi lapse isa võis olla Adolf Hitler,» selgitas ajakirjanik.

Val Hanni ema andis oma tütrele enne surma selle perekonnasaladuse edasi.

Ajakirjanik jätkas, et 1930. aastate lõpul sündinud isik võib siiani Suurbritannias elada.

«Pole välistatud, et Hitleri poeg elab seni,» lausus Bright.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles