Kati Tootsil uus saatja?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Toots
Kati Toots Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Tootside armukolmnurga seksikas kangelanna Kati Toots nautis ühel hiljutisel seltskonnaüritusel köögisaadete produtsendi Peeter Järvelaiu tähelepanu.

Samal üritusel osalenute sõnul jagasid Kati ja Peeter lauda tuttavate seltskonnaga, kuid neil jagus tähelepanu põhiliselt teineteisele, kirjutab Kroonika.

Noorte nägudel säras õnnis rahulolu ja omavahel vahetatud pilgud rääkisid nii mõndagi.

Kati ja Peeter sättisid teineteisele lõbustatult torbikmütse pähe ja naljatlesid niisama.

Õhtu edenedes muutus Peeter julgemaks ning saatis noort daami, käsi galantselt ümber ta piha, käikudel lauast eemale.

Mõneks ajaks lahkuti üheskoos saalist.

 

Meest, kellega ta aega veetis, väidab Kati end tundvat vaid eesnime pidi. Tegemist olevat kolleegiga teleproduktsioonifirmast Filmimees, kus toodetakse saadet «Buduaar», mille reklaamimüügiga Kati tegeleb. Nende lauakaaslased olid Filmimehe tiimist.

 

Peeter kinnitas, et nad on Katiga lihtsalt töökaaslased ning seltsiüritusel toimunut ei maksa valesti mõista.

 

«Ma töötan Filmimehes ja me saime töö juurest kutsed. Kati on «Buduaari» toimetaja koos Krista Lensiniga. See oli töökaaslaste laud Filmimehest,» lausus Peeter.

 

Peeter lisas, et asjad on väga täpselt paigas selles mõttes, et tema on väga kindlates kätes, kuid Kati suhteid ta nii täpselt ei tea.

 

Jaan Toots ütles, et ta on teemaga kursis. Kati olevat talle üritusest rääkinud, et ta oli algul ühes lauas istunud, kuid siis paluti tal teise lauda ümber kolida. Jaani arvates oli ilmselge, et kui tullakse kaaslasega, siis istutakse koos ühte lauda ja seal ka õhtu veedetakse.

 

«Inimene läks üksinda üritusele, kuhu ma kaasa minna ei saanud,» selgitas Jaan Toots.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles