Beselfi modellideks olid superstaarid Liis Lemsalu ja Rosanna Lints

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosanna Lints
Rosanna Lints Foto: Jelena Rudi

Bastioni moemaja uut kaubamärki Beself esitleti  Eesti publikule Tallinn lennujaamas suursugusel moeshowl.

Beselfi showd tulid vaatama mitmed eesti moeala spetsialisti Tanel Veenre, Kalle Aasamäe, Kristiina Herodes ja tuntud eesti naised Ithaka Maria Rahula, Kaja Vunder, Berit Veiber, Electra, Anu Saagim ja oma kohalolekuga austas showd proua Evelin Ilves.


Beselfi moeshowl astusid emsakordselt lavale eesti supertstaari Liis Lemsalu ja Rosanna Lints

Mõlemale artistile oli see esmakordne kogemus asutuda lavale modellina. Laval oli ka Unistuste agentuuri ja Päikese poole näitleja imekaunis Tuuli Maasikas.

Kristiina Heinmets Aigro - moeshow produtsent ja Bastioni moemaja loovjuht: Minu jaoks on Tuuli, Liis Lemsalu ja Rosanna Lints avastamata pärlid eesti moelava jaoks. Ma olen kindel, et see ei jää nende jaoks viimaskes korraks.  Mul on väga hea meel, et nad leidsid aega tulla Beslfi showle.
 

Kogu show ja detailid on inspireeritud Eestimaast ja Inglismaast

Ainult selle show jaoks toodeti Beselfi tutvustav film Eesti tuntud naistest, kes kõik kirjeldasid, miks on Eesti mood oluline. Õhtujuht oli kaunis Hetti Tulve. Show muusika eest vastutas  Mark Stukis, kelle kokku miksitud muusikal oli väga tähtis aspekt kogu show lavastuses. 

Modellide pikad juuksed lokitas śikkidesse soengutesse tippjuuksur Maria-Liisa Tehveri salongist Chic. Bourjois ekstravagantsed meigid tegid eesti supperõed Reet ja Loore Härmat.

Jooke pakuti reisimisele iseloomulikult pudelitest, iga rahvusvahelises lennujaamas leiduv Eviani ja Badoit vesi ja A Le Coq´i uut  inglismaise nimega Sherwoodi siidrit. Eestipäraseid suupisteid pakkus restoran Number9. Selle hooaja kingamoe eest laval hoolitsesid ABC King ja Kingakaubamaja.

 

Beself avas oma Inglismaale suunatud interneti poe 1.märtsil  ja esimesed ostud on sooritatud Londonist

Beselfi kaubamärki on pildistatud juba Inglise Cosmopolitani ja ajakirja Look jaoks. Kuna sealsed ettevalmistus perioodid on väga pikad, siis esimesed pildid ilmuvad alles suve alguses.

Beselfi kontor kolib aga juba järgmisel nädalal Londonisse, et alustada tihedat koostööd Bright Lights PR agentuuriga.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles