Galerii: Bastioni Beself Moeshow Lennujaamas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Bastioni kaubamärk Beself kutsus oma külalised reedel, 2. märtsil Tallinna lennujaama, kus neid enne moeshow algust ka turvatöötajate poolt pisteliselt ka läbi otsiti. 

Viimaste seas saabus glamuursele üritusele ka presidendiproua Evelin Ilves, keda põhjalikumast läbiotsimisest siiski säästeti.

Moefirmale Bastion vastu tulles lasi Tallinna lennujaam seal presenteeriva moeetenduse tarvis elektrisüsteemi võimsust kahekordistada.

Inglismaal hakkab taskukohaseks luksuseks tituleeritavat Eesti päritolu brändi esindama Londoni juhtiv suhtekorraldusfirma Bright Light PR.

Edaspidi eksisteerib Beself Bastioni muust toodangust täiesti eraldi seisva ettevõttena, ehkki kollektsioonid valmivad ideest kuni lõppteostuseni ikkagi Tallinna kesklinnas.

Beselfi peadisainer Triinu Jõhve on kollektsiooni tarvis loonud julge lõikega klassikalisi kostüüme kontorirõivasteks, värvilisi vallatuid kokteilikleite ning suure valiku pluuse ja vihmamantleid.

Kiika mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles