George Clooney: mind ei huvita teiste arvamused mu seksuaalsuse kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney ja Stacy Keibler
George Clooney ja Stacy Keibler Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar George Clooney sõnas kahtluse kohta, et ta on homo, et teda kaaskodanike arvamused ei huvita.

Clooney kohta käiv kõmu võis alguse saada sellest, et ta on samasooliste abielu pooldajate kampaania juhtfiguur, kirjutab Hollywood Reporter.

«Inimesed kindlasti spekuleerivad ka siis, kui ma juba surnud olen. Arvan, et see on koomiline. Ma ei hakka ennast kaitsma ja valjult kisama, et tegemist on valega. See oleks mu homodest sõprade solvamine,» selgitas Clooney.

Staari sõnul teeb ta kõik, et homoks olemist enam tabuks ei peetaks.

«Minu eraelu on eraelu ja kellelgi teisel ei ole sellega asja. Ja kui ma ka oleks homo? Kas keegi saaks selle tõttu kahju? Seda juttu võidakse jätkata ka pärast minu surma ja mind ei huvita see absoluutselt,» sõnas Clooney.

Praegu 50-aastane Clooney oli kunagi abielus näitlejanna Talia Balsamiga, kuid nad lahutasid 1993. aastal.

Pärast seda on ta kallimateks olnud Briti modell Lisa Snowdon ja Itaalia telesaatejuht Elisabetta Canalis. Praegu elab ta koos USA näitlejanna ja endise maadleja Stacy Keibleriga.

Clooney sõnul on teda võrreldud kunagise staari Cary Grantiga, keda siiani peetakse homoks.

«Kuidas elada oma elu hästi, kohelda inimesi hästi ja loota, et inimesed ei klatši sind liigselt taga. Kuid seda tehakse siiski. See lihtsalt on ja sellega tuleb leppida,» lausus Clooney.

Clooneylt on küsitud,  miks ta kunagi homosid ei ole mänginud. Ta vastas, et siiani ei ole õiget homorolli talle veel ette tulnud.

Clooney seksuaalsuse kohta läksid liikvele kuulujutud pärast seda, kui Clooney sõber Brad Pitt ütles, et ta ei abiellu oma elukaaslase Angelina Jolie`ga niikaua, kuni Clooney ei ole oma partneriga abiellunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles