«Kodutunde» uus saatejuht on viimaks selgunud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Lahe
Anneli Lahe Foto: Kanal 2

Kui mõne kuu eest kõneldi, et «Kodutunde» uueks saatejuhiks saab Kati Saara Vatmann, siis tänaseks on selgunud, et juba käimasolevatel salvestustel on toimetamas Anneli Lahe.

«Otsus ei tulnud kergelt ja seda mitte formaadi, vaid minu enda otsuse teleekraanile mittenaasemise osas. Hetkel tundub kõik igati sujuvat, kuigi vahel on teatud teemade puhul raske jääda erapooletuks ning tunded võtavad professionaalsusest võitu,» räägib Anneli, kes suuremale vaatajaskonnale tuttav ilusaatest, mida ta aastaid tagasi veel Järveti perekonnanime kandes juhtis, kirjutab Kroonika.

Kui Timmer astus saatejuhi kohalt tagasi perekondlikel põhjustel - tal jäi lastele ja mehele enda sõnul lihtsalt liiga vähe aega, siis  kolme lapse ema Anneli ütleb, et teletöö on juba kord selline, kui annad näpu võtab kogu käe ning sellega peab arvestama.

«Lapsed on mul vanuses 4 ja 5 ning käivad lasteaias.  Salvestuspäevad on pikad, lisaks veel monteerimine ja muud tegemised. Õnneks on mul lisaks abikaasale ning 22-aastasele tütrele ka vanaema, kes nõus iga kell aitama,» seletab Lahe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles