Mis liigutas Kristiina Ehinit presidendiballil kõige enam?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luuletaja Kristiina Ehin ja Silver Sepp
Luuletaja Kristiina Ehin ja Silver Sepp Foto: Postimees

Kristiina Ehin, kellele meedias omistati aastapäevapeo kauneima kleidi kandja ja kauneima naise tiitel, ütles, et tema jaoks oli kodumaa sünnipäev parim ennekõike seepärast, et avaldati suurt tunnustust ja au tema lahkunud luuletajast isale Andres Ehinile.

«See oli kõige ilusam hetk, mis sellel aastapäeval olla sai. Minu jaoks väga liigutav, meeldejääv ja emotsionaalne. Isa pidi aastapäevaballil suure kontserdi andma ja esinema, aga kahjuks sai tema aeg enne otsa.»

«Vaid meie teadsime, kuidas ta seda ootas. Tema äramainimine vabariigi aastapäeva kontekstis oli kogu meie suguvõsa jaoks suur au,» selgitab luuletajana isa nime edasi kandev Kristiina Ehin.

Muu hulgas mainib ta, et tema kleit, mis sai suure kiituse osaliseks, ei kuulu sugugi Tallinna kuulsaimate disainerite loomingusse, vaid selle on valmistanud hoopis Viljandis resideeruv moekunstnik Lee Reinula.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles