Miks Heidy Purga presidenti ei kätelnud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe tänavuse Kuldnõela nominendi looming sõbralikult koos presidendi ballil - Heidy Purga hele-õhuline unistuste kleit Karolin Kuusikult ning Mai Leemeti julgelt roosa ja ekspressiivne lahendus Liisi Eesmaalt.
Kahe tänavuse Kuldnõela nominendi looming sõbralikult koos presidendi ballil - Heidy Purga hele-õhuline unistuste kleit Karolin Kuusikult ning Mai Leemeti julgelt roosa ja ekspressiivne lahendus Liisi Eesmaalt. Foto: TFW

Raadio 2 ja Eesti Laulu juht Heidy Purga saabus Tartusse Vanemuise kontserdimajja samas rivis kõigi teiste külalistega. Seejärel nähti teda ballil rahulikult oma kaunis kleidis, veeklaas käes, nautimas pidu nii palju, kui stiiliikooni üha arenev rasedus seda just lubas.

Arusaamatuks jäi, kuidas sai Heidy ilma «pingviinide paraadi» läbimata kontserdisaalist peosaali, arutleb ajakiri Naised.

Vastus on tegelikult lihtne - tema kaasa Jaanus Rohumaa osales ürituse kunstilise poole ettevalmistustes ja Heidy polnud peol mitte presidendi kutsega, vaid oma tööd tegeva kaasa saatjana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles