Matemaatika riigieksamiks saab valmistuda internetis

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikapäevarühmades teevad algklassilapsed ära kodutööd ja saavad ka mängida ning süüa, kuni vanemad tööpäeva lõpetavad.
Pikapäevarühmades teevad algklassilapsed ära kodutööd ja saavad ka mängida ning süüa, kuni vanemad tööpäeva lõpetavad. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tallinnas IT kolledžis algab kolmapäeval, 4. veebruaril matemaatika riigieksami ettevalmistuskursus, kus on võimalik osaleda ka e-õppevormis.

"Väljaspool Tallinna elavatel gümnaasiumiõpilastel ei ole sageli võimalik nädala sees kohale tulla ja sõiduraha võib kohati ületada kursuse enda maksumuse," põhjendas IT kolledži täiendõppe programmijuht Signe Ventsel ettevõtmist.

IT kolledž pakub juba mitmendat aastat võimalust osaleda matemaatika riigieksami ettevalmistuskursusel interneti kaudu virtuaalõppijana. Selleks on vaid vaja elementaarset arvuti kasutamise oskust ja piisavat juurdepääsu internetiühendusega arvutile.

Matemaatika riigieksami ettevalmistuskursus kestab 4. veebruarist 29. aprillini.

Kursused toimuvad kord nädalas kolmapäeviti 16-17.30 IT kolledži uues õppehoones Tallinnas Mustamäel aadressil Raja 4c.

Peale selle tehakse kursusel tutvust robootikaga ja otsitakse koos vastuseid küsimustele, kuidas matemaatikat praktikas rakendada ja mis kasu on valemitest ja võrranditest. Käsitletakse matemaatika praktilist rakendamist robootika näidete abil.

Kursuse hind on 1250 krooni. IT kolledžisse õppima asumisel 2008/2009. õppeaastal tagastatakse õppurile ettevalmistuskursuse tasu. Samuti tagastab maksuamet kursuse tasust 21 protsenti neile, kes esitavad koolituse tasuja (näiteks vanema) isikukoodi ja nime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles