«Trimmisaate» kohtunikeks pakutakse Evelin Ilvest ja Hillar Kohvi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» osalistest tegid tantsupõrandal teistele silmad ette Kaupo Käsik ja Anneli Pilpak.
«Tantsi tagumik trimmi» osalistest tegid tantsupõrandal teistele silmad ette Kaupo Käsik ja Anneli Pilpak. Foto: Viktor Burkivski

Selle kevade ägedaima teleshow «Tantsi tagumik trimmi» kohtuniketrio avalikustatakse järgmisel nädalal; seni on oma arvamust avaldanud rahvas, kelle nägemus tantsijaid hindava kolmiku osas on tõeliselt kirju.

Üheksa ülekaalulise võistleja tantsunumbrite hindajaiks pakutud inimesi on väga erinevatelt elualadelt, soovitatakse nii tuntud tantsupedagooge ja –treenereid kui avaliku elu tegelasi. Näiteks on kohtunikeks esitatud Valdo Randpere, Märt Agu, Argo Ader, Anu Saagim, Maire Aunaste, Gerli Padar, Tarvo Krall, Evelin Ilves, Ott Kiivikas, Ženja Fokin, Hillar Kohv, Eva Ottas, Raivo Järvi, Jüri Nael, Juku-Kalle Raid jpt.

Lõpliku valiku teeb TV3 õige pea ning annab kohtunikest avalikkusele teada juba järgmisel nädalal.

«Tantsi tagumik trimmi» põhineb populaarsel maailmakuulsal formaadil «Dance Your Ass Off». Sarjas osalevad üheksa liigse kehakaaluga hädas olevat võistlejat, kes püüavad ülekilodest vabaneda üldfüüsiliste treeningute, tervisliku toitumise ja tantsuvõistlusega. TV3 pühapäevaõhtustes saadetes esitavad osalised koos tantsupartneriga uhke shownumbri ning kolme kohtuniku otsuse ja kaalulanguse põhjal selgub saatest lahkuja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles