Metalmuusika suurnimi Megadeth annab Tallinnas eksklusiivse kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megadeth annab Tallinnas eksklusiivse kontserdi 900 inimesele.
Megadeth annab Tallinnas eksklusiivse kontserdi 900 inimesele. Foto: promo

28. juunil esineb Tallinnas, Rock Cafés metalmuusika suurnimi Megadeth.

Thrash-metali «Suurde nelikusse» kuuluv Ameerika bänd annab Tallinnas eksklusiivse kontserdi – raskemetali kuulsuse esinemisele müüakse vaid 900 piletit.

Megadeth väisab Eestit «TH1RT3EN World Tour» maailmaturnee raames, millele bänd siirdus pärast 13. stuudioalbumi «Th1rt3en» ilmumist. Megadethi uus plaat nägi ilmavalgust 2011. aasta lõpus ning bändi asutajaliikme, laulja ja kitarristi Dave Mustaine’i sõnul on ta ülimalt uhke uue materjali üle. «Uus album on kulminatsioon tööst, mida olen 13 albumi salvestamise käigus teinud. Sellel plaadil on hetki, mis väljendavad igat minu emotsiooni ning on aga ka hetki, mil avastasin endas tundeid, mille olemasolu kohta polnud mul aimugi. See plaat hõlmab minu muusikalise karjääri uhkemaid hetki,» lisas Mustaine.

Albumi salvestamisest võttis osa ka bändi teine asutaja liige, basskitarrist Dave Ellefson, kes kuulus Megadethi koosseisu aastail 1983 - 2002.

Megadeth väisab juunis Maarjamaad teist korda, viimati andis Ameerika bänd Eestis kontserdi 2010. aastal Haapsalu Lossihoovis.

Metsatöllu trummar Marko Atso sõnul on Megadeth maailma üks parimaid metal-livebände. «Olen näinud palju ansambleid, Megadethi paigutaks viie parima hulka. Megadeth ja Slayer on need kaks metalbändi, kelle kontserte külastan alati kui võimalus selleks avaneb. Kes tahab näha kuidas peab õige metalkontsert kõlama ja tunda kuidas kaks tundi möödub nagu 20 minutit, tulge kohale!» lisas Atso. Ka

Eesti tuntud kitarristi Tarvo Valmi seisukohalt tasub kindlasti minna Megadethi vaatama: «Megadethi live-esinemise juures meeldivad mulle tehnilised kidrakäigud, lõputult palju soolosid, perfektne esitlus ja megahead lood. Kui seda kõike saada tahta ühelt kontserdilt, siis tuleb 28. juunil kindlasti sammud Rock Café poole seada,» kommenteeris Valm.

Pea kolmkümmend aastat aktiivselt maailma suurlavadel tegutsenud ja metalmuusika arengut kõvasti mõjutanud Megadeth on olnud üheksal korral maineka Grammy auhinna nominent. Megadethi salvestisi on maailmas müüdud üle 25 miljoni koopia. Koos Metallica, Slayeri ja Anthraxi kuulub Megadeth thrash-metali «Suurde nelikusse».

Metalmuusika suurnimi Megadeth esineb Tallinnas, Rock Cafés, 28. juunil.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles