Cate Blanchett tahab mängida Bondi kurikaela

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cate Blanchett
Cate Blanchett Foto: SCANPIX

Austraalia päritolu Hollywoodi staar Cate Blanchett tunnistas, et ta tahaks kehastada Bondi filmis naiskurikaela.

43-aastase staari sõnul on ta unistusterolliks Rosa Klebbi mängimine filmis «From Russia With Love», edastab The Telegraph.

Selles 1963. aasta linateoses kehastas sadistlikku naistegelast Austria näitlejanna Lotte Lenya.

Blanchett andis väljaandele Harper´s Bazaar antud intervjuus, et talle meeldiks väga see negatiivne tegelane olla.

«Mulle meeldib Lotte Lenya. Ta oli tõeline inetuse kehastus ja ta lonkas. Ma oleks hea meelega selline,» lausus näitlejanna.

Blanchett tunnistas, et ta tahaks näiteks kehastada ka Walesi printsess Dianat. Teada on, et see roll anti juba Naomi Wattsile.

Balnchetti kaks viimast filmiprojekti on režissöör Terrence Malicki käe all valminud «Lawless», kus ta mängib koos Ryan Goslingiga ning «Knight of Cups», kus tema kaasnäitlejad on Natalie Portman ja Christian Bale.

Blanchett paljastas paar fakti ka oma eraelu kohta. Staari sõnul on ta näitekirjanikust abikaasa Andrew Upton hakanud kinkima romaane.

«Mu abikaasa läbis mitu kingituste tegemise faasi, kinkides mulle näiteks tolmuimejaid, õmblusmaina ja miksereid. Irooniline. Võimalik, et see oli vihje, et ma peaks mingi hobiga tegelema. Kunagi ütles üks suur staar mulle, et kuulsuse saavutades aitab kahe jalaga maa peale jääda see, kui pesed oma pesu ise. Olen seda nõuannet järginud,» lausus Blanchett.

Blanchett elas 1997 – 2006 Suurbritannias. Siis kolis Blanchett koos oma abikaasaga Austraaliasse, kus ta asus juhtima Sydney Theatre Companyd. Blanchettil ja Uptonil on kolm poega – kümnene Dashiell, seitsmene Roman ja kolmene Ignatius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles