Hobune ja naine jäid kolmeks tunniks mutta lõksu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobune ja naine jäid kolmeks tunniks mutta lõksu
Hobune ja naine jäid kolmeks tunniks mutta lõksu Foto: SCANPIX

Austraalias leidis aset ebatavaline juhtum, milles üks hobune ja tema omanik olid kolm tundi mudalõksus.

Nicole Grahamile kuulub kümme hobust ning ta on hobuste hambaarst, kirjutab The Telegraph.

Grahamile kuuluv 18-aastane hobune Astro jäi aga õnnetu juhuse tõttu mutta ning naine hoidis päästjate ootamise ajal hobuse pead mudasse vajumast.

Juhtum sai alguse sellest, et Graham ja ta seitsmeaastane tütar Paris läksid oma kodukohas Victoria osariigis Corio lahe juures Avaloni rannalähedasele alale ratsutama. Mõlema hobused vajusid järsku mudasse.

Grahamil õnnestus tütar ja ta hobune lõpuks mudast tugevamale pinnale saada, kuid tema enda hobune jäi mudalõksu.

Kohale saabunud päästjad püüdsid tuletõrjevoolikute abil hobust mudast välja tõmmata, kuid see ei õnnestunud. Lõpuks veterinaar tegi hobusele uinutava süsti. Traktorid lükkasid muda hobuse ümbert ära ja loom saadi kätte.

Loom pääses vaid minuteid enne seda, kui ta oleks tõusulaine alla jäänud.

«Olukord oli kohutav. Kõikjal vaid muda. Hobune vajus kohe sisse ega saanud end liigutada. Ka mind tõmbas muda aina allapoole, kuid ma ei andnud alla,» meenutas austraallanna.

Astrole uinutava süsti teinud loomaarst Stacey Sullivan sõnas, et hobusel tekkis veepuudus, kuid ta pidas katsumusele hästi vastu.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles