«Ühikarottide» hurmuri Keit Marjamaa süda on vaba

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna toimus Tallinna Tervishoiu Kõrgoolis «Ühikarottide» uue hooaja pressiesitlus. Kohal olid nii saate produtsent Tuuli Roosma, kõik üheksa uut näitlejat ning loomulikult Ühikamutt Salme. Fotol Keit Marjamaa.
Täna toimus Tallinna Tervishoiu Kõrgoolis «Ühikarottide» uue hooaja pressiesitlus. Kohal olid nii saate produtsent Tuuli Roosma, kõik üheksa uut näitlejat ning loomulikult Ühikamutt Salme. Fotol Keit Marjamaa. Foto: Jelena Rudi

«Ühikarotid – õed» 12-osalise hooaja esimest episood toob televaatajateni üheksa uut tegelast, nende seas ka kolm noormeest, kes on otsustanud õenduse eriala õppima minna.

Vastupidiselt enamusele, kes on kooli tulnud ikka uute teadmiste omandamise eesmärgil, on ühe tegelase kindlaks sihiks endale ilus tüdruk leida. Rikkast perest pärit Gregory, keda mängib Keit Marjamaa, teeb selleks kogu seriaali jooksul endast kõik oleneva ning satub tänu oma püüdlustele pidevalt erinevatesse kentsakatesse olukordadesse.

Keit Marjamaa sõnul on tema tegelane selline päris üksildane kuju. «Alati on nii, et mina präänikut ei saa. Saan piitsa!» muigas noormees, kelle sõnul saab teleekraanil olema väga palju ilusaid piigasid, kellele ta ka päriselus pika pilguga järele vaataks. Oma lemmikut ei soostunud noormees Elu24-le avaldama, kuid vihjas, et sarja avaosas teevad kõrvaltegelastena kaasa kolm graatsiat, kelle seast leiaks küll ühe sellise n-ö kobedama tüki.

Päriselus laevajuhiks õppima noormehe tulevastele fännidele infoks, et tema süda on veel vaba!

«Ühikarotid – õed» 12-osalise hooaja esimest episoodi näitab Kanal 2 selle nädala neljapäeval kell 20.35.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles