Kuldnõelaga presidendi ballil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Urve Palo abikaasaga
Riigikogu liige Urve Palo abikaasaga Foto: Sille Annuk

Tänavuste Kuldnõela nominentide looming oli uhkelt esindatud ka presidendi ballil - ühiselt läbivaks jooneks kindlasti originaalsus ning julgus pakkuda välja oma nägemus.
 


Karolin Kuusiku loodud heledalt õhuline unistuste printsessi kleit sobis perfektselt last ootavale Heidy Purgale.

Mai Leemeti julgelt roosa ja ekspressiivne lahendus on Liisi Eesmaalt - suurepärane harmoonia noore ning särava kandjaga. See oli ka üks väheseid kleite, kus kasutatud hetkel maailmas väga populaarset digitrüki kangast.

Tiina Talumees-Pärni üks paljudest väärikatest lahendustest on Varje Lipstoki asümmeetriline must-roheline kleit, mis kombineerib põnevalt eri tekstuure.

Noorema põlvkonna üks sisukamaid moeloojaid Britt Samoson disainis kleidi Laura Kallasveele - intelligentne ja kaasaegne lahendus mängib erinevate mustade kangastega ning toob naiste ballimoodi julgelt detaile meeste garderoobist.
 

Alati säravalt julgete valikutega silma paistnud Urve Palo kandis sel korral Liisi Eesmaa loomingut - valge boolerojakk rõhutamas komplekti kuninglikkust.

Näitus Kuldnõel 2011 avatakse juba sel reedel    2. märtsil Arhitektuuri- ja Disainigaleriis (Pärnu mnt 6).

Kuldnõel, Väike Kuldnõel ja publiku lemmikdisainer kuulutatakse välja 16. märtsil.
 

Moeinfo jooksvalt: www.facebook.com/tallinnfashionweek

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles