Kas tahaksid aftekal pidutseda koos seksika Sabrinaga?

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Lauluväljaku festivalil Back To The 90´s esineb ka legendaarne  tantsumuusika suurnimi Sabrina
Tallinna Lauluväljaku festivalil Back To The 90´s esineb ka legendaarne tantsumuusika suurnimi Sabrina Foto: www.comeback.ee

Sadakond «Back To The 90's»  VIP-pileti omanikku saavad nostalgilise tantsumuusika festivali järelpeol ööklubis Apollo pidutseda koos Sabrina, Rednexi ja East 17ga.

Tallinna Lauluväljakul 8. juunil toimuva suurürituse VIP-pileti soetanud pääsevad Apollos eraldi piiratud alale pidutsema koos staaridega.
 


Legendaarsed tantsumuusika suurnimed lendavad Eestisse kokku meil esmakordselt toimuva 1990ndate popmuusika suurüritusele. Nii saabub Eestisse esmakordselt maailmakuulus seksisümbol Sabrina, kelle hitt «Boys, Boys, Boys» on siiani üks ajastu ikoonlugusid.

Rootsist pärit techno-kantri superstaar Rednex ja briti muusika 1990. aastate üks tuntumaid eksporte East 17 lubavad samuti lavale tulla oma ka rjääri hitisajuga.

Lisaks festivalil esinevate suurnimedega pidutsemisele saavad VIP-pileti omanikud istekoha VIP-rõdul, parkimiskoha VIP-parklas ning prii sissepääsu ürituse järelpeole Apollos eraldi tsooni.
 

«Back To The 90's» piletid on eelmüügis Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles