Tee filmiklipp või kirjuta stsenaarium tarbimisest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmikaamera
Filmikaamera Foto: Corbis / Scanpix

Haridus- ja teadusministeerium ning finantsinspektsioon kuulutavad innovatsiooniaastal välja õpilasvõistluse, kuhu oodatakse teadliku tarbimise teemalisi filmiklippe või stsenaariume.


Konkursil osalemiseks tuleb mõelda välja lugu, joonistada see endale lahti pildireana, salvestada kuni kolme minuti pikkune filmiklipp ning laadida see üles EENeti kodulehele http://joonistaja.eenet.ee.



Õpilased, kes valdavad animeerimise kunsti, võivad esitada animafilmi. Kes tehniliselt kimpu jääb, võib saata e-posti aadressil konkurss@hm.ee ainult stsenaariumi, mille maht on viis kuni seitse lehekülge.



30. aprilliks saabunud töid hinnatakse kolmes vanuserühmas: 6-11aastased, 12-15aastased ja 16-19aastased.



Parimad klipid ja stsenaariumid valib välja žürii, kuhu kuuluvad haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas, finantsinspektsiooni juhatuse esimees Raul Malmstein, Eesti Panga asepresident Andres Sutt, “Innovatsiooniaasta 2009” partnersuhete juht Piret Potisepp, filmiprodutsent Artur Talvik, stsenarist Peep Pedmanson ja ajakirjanik Rein Sikk.



Iga vanuserühma parimad saavad auhinnaks Canoni videokaamera. Võitjad kuulutatakse pidulikult välja 22. mail Eesti Panga Iseseisvussaalis.



Täpsemad tingimused leiab finantsinspektsiooni tarbijaveebist www.minuraha.ee.



Konkurss kuulub haridus- ja teadusministeeriumi õpilasvõistluste sarja “Vaatan ja imestan, märkan ja õpin!”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles