«Kahest taktist» kukkus välja Kelly Tomson

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Tomson
Kelly Tomson Foto: ETV

Pühapäevases «Kahes taktis ette» võistlesid viis finalisti lauludega muusikalist «Grease» ning žürii ja televaatajate poolthäälte liitmisel sai kõige vähem punkte Kelly Tomson.

Järgmisesse vooru pääsesid Sandra Nurmsalu (sai kokku 16 punkti), Iiris Vesik (14 punkti), Margus Vaher (12 punkti) ja Mihkel Ratt (10 punkti). Kelly Tomson kogus kokku 8 punkti, kes teeniski publikult kõige vähem punkte.

Ülesastumisi Rahvusooper Estonia laval kommenteeris žürii koosseisus Lenna Kuurmaa, Elmar Liitmaa, Lauri Saatpalu, Lea Liitmaa ja erikülalisena Andres Dvinjaninov.

Võistlejad pidid seekord võrdselt hästi hakkama saama näitlemise ja laulmisega.

Sandra Nurmsalu kandis ette loo «Lootusetult hoolin sust ma» ja see meeldis Lennale väga ning Elmar võinuks kuulata lõputult. Lauri sõnul oli laul vastik aga Sandra esituses ilus. Andrese arvates võiks ta kohe muusikalis tööle hakata ning Leale meeldis ilus ja soe esitus.

Iiris Vesiku looks oli «Sandra Dee» ning Elmarit üllatas tema näitlejameisterlikkus. Lauri pidas seda lugu nõmedaks, kuid esitust heaks. Andres andis näitlemise eest peapunktid, sama arvasid ka Lea ja Lenna.

Margus Vaheri «Imelised muutused» oli Lauri sõnul vales helistikus, kuid sellega sai teada, et tal on ilus hääl ka ülevalt. Andrese arvates sai ta valest helistikust ümber ning Lea jaoks oli esitus ikkagi väga ilus. Lenna arvates ei peaks Margus muusikali minema ning Elmar sai nüüd aru, et ta võiks coolist olekust natuke järgi anda.

Mihkel Ratt esitas loo «Sandy» ning Andres nõudis rohkem kontsentratsiooni. Leale jõudis emotsioon otse kohale ning Lennale tundus esitus liiga traditsiooniline. Elmari jaoks tuli välja tema varjus olnud omadusi ning Laurile polnud teda hea muusikalinäitlejana vaadata.

Kelly Tomsoni «Asju hullemaid on veel» oli Lea arvates hääleliselt ilus ning see meeldis ka Lennale. Elmari sõnul sobis laul häälega, kuid ta ei tunne end laval koduselt. Laurile avaldas muljet, et Kelly ei vajunud pika acapella algusega ära. Tegemist oli Andrese lemmiklauluga sellest muusikalist ning tema arvates oli laulu taolises esituses fantastiline kuulda.

Žürii punktid jagunesid järgmiselt: Sandra Nurmsalu sai 8, Iiris Vesik 10, Margus Vaher 2, Mihkel Ratt 4 ja Kelly Tomson 6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles