Tuksam, Sibul, Nõgisto ja Bombillaz ühendavad jõud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusik Riho Sibul
Muusik Riho Sibul Foto: Postimees

Laupäeval, 10. märtsil astuvad Rock Cafe lavale Jaak Tuksam, Riho Sibul, Jaanus Nõgisto ja Bombillaz.

Jaak Tuksam on laulukirjutaja ja laulik, kes loonud meloodiaid mitmete tuntud eesti luuletajate tekstidele.

Eesti luuletaja Lauri Sommer on kirjutanud Jaak Tuksamist nii: «Tuksam laulab lihtsat ja selginud eesti loodusluulet. Ta on elanud keset metsa ning olnud osa suurest ringkäigust. Ja tulnud inimeste sekka tagasi, et jagada nendega seda üksinduse rüpes sündinut, mida kiirustavas tänapäevas napib. Ta on pikkamisi küpsenud vahendaja. Tema laulud oleksid nagu kusagil metsalagendikul või ojakaldal ikka olemas olnud ja nüüd hääle saanud.»

Bombillaz on bänd, mille alge sündis päikese pillatud tulesädemest emakese maa rõõmuläteteis. Ansambli isehakanud muusikarüütlid on aastaid seigelnud mööda maailma neid allikaid otsides ja avastades.

Bombillaze muusika on vürtsikas segu reggaest, bhangrast ja afropopist. 2007. aastal ilmunud debüütsingel «Raggamasta» pälvis Raadio 2 «Aasta demo» tiitli. Debüütalbum «Uus usk» ilmus 2010. aastal. Koostöös Elwood Muusikuga on sel kevadel oodata uut albumit.

Piletid kontserdile, kus esinevad ka armastatud muusikud Riho Sibul ja Jaanus Nõgisto on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades ning kontserdipäeval Rock Cafe kassas. Uksed avatakse kell 21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles