Robin Juhkental läks elukaaslasest lahku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: ROBIN JUHKENTAL :TALLINN, EESTI, 13MAY10.
Pildil laulja ROBIN JUHKENTAL.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: ROBIN JUHKENTAL :TALLINN, EESTI, 13MAY10. Pildil laulja ROBIN JUHKENTAL. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Alles see oli, kui eurolaulik, ansambli Malcolm Lincoln laulja Robin Juhkental (22) kooliõe Pille-Riin Jaikiga (20) leivad ühte ladus ning kooselu maitsma asus, kuid - tänaseks on noorte romaan paraku läbi.

Tallinna Nõmme Gümnaasiumi vilistlaste Robini ja Pille-Riini läbikäimine võttis tõsisemad pöörded pärast üht Pille-Riini 2009. aasta detsembris korraldatud kontserti Tartus, kuhu ta kutsus ka Robini musitseerima, kirjutab Kroonika.

«Sealt hakkasime lähemalt edasi suhtlema ja kuskil kuu aja pärast sai asi nii-öelda ametlikuks ka,» rääkis Pille-Riin Kroonikale antud intervjuus üle-eelmisel suvel, kui nad oli kolinud Juhkentaliga ühte Juhkentali tänava kortermajja Tallinnas.

Paar avaldas ka, et nende mõlema puhul on tegu kangete isiksustega ja neil peab olema kõik kohe selgeks räägitud. Mis osutus nüüd kahe kange komistuskiviks, pole klaar, sest nii Jaik kui ka Juhkental jäävad oma suhte purunemise põhjuste osas diskreetseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles