Galerii: Need kleidid olid presidendiballi kauneimad!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi vastuvõtt 2012
Seltskonnamelu peale ametlikku kätlemist
Ingrid Tõniste ja Aivar Riisalu kaasa - nagu kaks küpset marja
Presidendi vastuvõtt 2012 Seltskonnamelu peale ametlikku kätlemist Ingrid Tõniste ja Aivar Riisalu kaasa - nagu kaks küpset marja Foto: Sille Annuk

Tänavuse presidendi vastuvõtu daamide tualetid näitasid paljude moeekspertide arvates suht kõrget taset. Silma torkasid erksad toonid. Erilised lemmikud olid seekord fuksiaroosa ja sidrunikollane. Vaid esileedi Evelin Ilves jäi oma halli villase kleidiga seekord tagaplaanile. 

Kõige silmatorkavama välimusega jäid seekord silma Maile Grünberg, Mai Leemet, Tiina Kaalep, Tartu linnapea Urmas Kruuse abikaasa Katrin, Keit Pentus, Hannes Tamjärve kaasa, Kristiina Ehin, Gerd Kanteri abikaasa Liina ja Lenna Kuurmaa.

Näiteks Maile Grünbergi kuldsete litritega jakk oli valminud juba kümme aastat tagasi. See valmis sama sündmuse tähistamiseks, kuid kahjuks ei leidnud toona kasutust. Täna näis jakk ülimalt modernse ja julgena ning sobis daamile suurepäraselt.

Tiina Kaalepi välimus oli taas intelligentne ja tagasihoidlik, kuid väga kaunis. Kristiina Ehin kandis muinasjutulist kleiti, mis ei varjutanud tema enda ilu, vaid tõi selle veelgi rohkem esile.

Võrratu nägi välja ka ärimees Rein Kilgi abikaasa, kelle kauni kleidi loojaks oli moekunstnik Aldo Järvsoo. Näitleja Tõnu Kargi kaasa Kadri Kilvet nägi aga oma soomusemustrilise ja helkleva kuldkleidiga välja nagu salapärane merenäkk.

Keit Pentuse lemmikvärv näib aastast aastasse olevat sidrunikollane. Aivar Riisalu abikaasa läks seekord kindla peale välja ja valis ballile lihtsa lõikega fuksiakarva siidkleidi. Kümme punkti!

Vaata pildigaleriid presidendiballi kauneimatest kostüümidest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles