Avalda arvamust: kuidas meeldis aastapäevakontsert?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Sisask kontserdi proovis.
Siiri Sisask kontserdi proovis. Foto: Margus Ansu

Tartus Vanemuise teatri- ja kontserdimajas toimus vabariigi 94. aastapäevale pühendatud pidulik kontsert. Sellele järgneb presidendi vastuvõtt.

Pidustuste otseülekannet saad jälgida ETVst.

Kontserdile ja vastuvõtule oli palutud üle 800 külalise. Kontserdi kunstiline juht oli Vaiko Eplik, lavastas Ain Mäeots ning kontserdi ja vastuvõtu kunstnik oli Riina Degtjarenko.

Lavastaja Ain Mäeots rääkis kontserdi eel ETV-le, et nad ei lähtunud ainult tema või Vaiko Epliku maitsest: «Kõigile peab olema midagi vaadata ja kuulata. Mis ei tähenda, et püüame kõigi maitse järele olla.»

«Kokkuvõtvalt võib öelda, et laval on ilmne naiste ülekaal. See on teadlik valik - eesti mees peab kuulama, mida eesti naine talle räägib, siis on elu parem,» lisas Mäeots.

Kontserdi avas Lenna Kuurmaa a cappella lauldud hümn.

Järgnes president Toomas Hendrik Ilvese aastapäevakõne, mida saad lugeda siit.

Päras kõnet esitas Siiri Sisask laulu «Viimne võimalus», mille järel laskus laest lavale HU? lauljatar Hannaliisa Uusma. Rahulikku tooni jätkas Vaiko Eplik, keda saatis kitarril Riho Sibul. Mari Pokineni esituses kõlas lugu «Liivimaa pastoraal».

Emotsionaalse, kuid mõtliku kontserdi lõpetas Vanemuise segakoori esituses kõlanud «Mu isamaa on minu arm».

Hea lugeja, avalda arvamust - kuidas meeldis kontsert Sulle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles