Viies «All Stars» toob Eestisse DJ-d Klaasi ja Pavo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Pavo
DJ Pavo Foto: Club Vision

Sõbrapäeval, 14. veebruaril toimub Tartu A. Le Coq spordimajas järjekordne üritus sarjast All Stars, kus peaesinejateks on DJ Klaas Saksamaalt ja DJ Pavo Hollandist.



Lisaks astuvad üles kohalikud klubiässad Sunstream aka Sunny Dee, Melboom & Tony Beatz, Marek Talivere ning N’Deep.

Varem on All Starsil esinenud sellised mainstream artistid nagu Cascada, Pendulum, Pakito, Benassi Bros feat. Dhany, Rocco, Topmodelz aka Starsplash, Alex C feat. Yass, Jeckyll & Hyde ja Guru Josh Project.

Korraldajad lubavad ka seekord traditsioonilist grandioosset showd, elavat tuld, tantsijaid, dekoratsioone, parimat heli-ja valgustussüsteemi jne.

Ürituse korraldajad ootavad pidutsema kuni 3000 inimest, mis on ka maksimum, mida A. Le Coq spordimaja mahutab. Avatud on 2 korrust, teisel korrusel on +18 ala ja eraldi VIP ala.

«Taolised suured festival-üritused aitavad elektroonilisel muusika kultuuril areneda positiivses suunas, samuti on meie klient kultuurne,» sõnas All Starsi promootor Meelis Eskola ja lisas, et festivalil on hea koostöö nii politsei kui ka turvafirmaga.


***

Klaas (GER) on produtsent, kes alles eelmisel aasta tegi paar tugevat remixi tuntud ja vähemtuntud artistidele. Kindlasti on tema edu taga 2008. aasta hiti Guru Josh «Infinity 2008» remix, millele tehti ka video.

«Infinity 2008» oli R2 aastahiti kõrgeim tantsumuusika lugu (kohal nr 4) ning Power Hit Radio Aastahiti tabelis nr 1. Klaas on teinud remixe sellistele nimedele nagu Cascada, Fragma, Guru Josh, Jean Elan, Global Deejays jt.


Pavo (NL) ehk Paul van der Vooren on nõutud hardstyle DJ, kes lisaks plaadikeerutamisele ka ise edukalt muusikat produtseerib. «Ma mängin südamest. See on uskumatu, et kõik nii hästi läheb! Ma poleks kunagi uskunud, et hardstyle saab niivõrd populaarseks, kui ta tänapäeval on,» sõnas Pavo.

Muusikat produtseerib ta koos selliste nimedega nagu Dana, Zany ja The Prophet. Viimasega koos lõid nad eduka projekti «Hardheadz» ja lõid hitid «Wreck this Place», «Hardshouz Generation», «Showtime» ja «In Yer Phaze».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles