Eva Longoria kinnitas oma abielu tugevust

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria
Eva Longoria Foto: Reuters / Scanpix

Näitlejanna Eva Longoria kinnitas, et jääb oma mehe kõrvale, mis iganes ka ei juhtuks.

«Meeleheitel koduperenaiste» staar Longoria ja tema korvpallurist abikaasa Tony Parker seisid sel nädalal silmitsi süüdistustega, et Parker olevat prantsuse modelli Alexandra Paressantiga oma naist petnud, kirjutab FemaleFirst.

Longoria kinnitab aga, et omavahelistes suhetes on kõik korras ja ehkki temal ja Tonyl on kummalgi oma elu, muudab nende iseseisvus abielu tugevamaks.

«Kuna Tony ja mina tunneme end mõlemad oma elus kindlalt, oleme ka koos olles endas kindlad. Meil mõlemal on eraldi võttes hämmastav elu, aga koosolemise ja meie suhte kõrval on see teisejärguline.»

«Meil esineb tülisid, paremaid ja halvemaid hetki, aga mis ka ei juhtuks, me tahame koos olla, abielus olla,» rääkis Eva.

32-aastane näitlejanna saab väga hästi Spice Girlsi liikme Victoria Beckhamiga, kelle jalgpallurist kaasa tunnistas, et pettis oma naist 2004. aastal. Eva leiab, et kuulsate sportlaste abikaasaks olemine ühendab teda ja Victoriat.

«Mul on Victoriaga palju ühist. Meie abikaasad on sportlased, kes reisivad palju. Helistame alati teineteisele, sest neid pole kunagi kodus. Ta on armas ja ma imetlen seda, milline naine ja ema ta on,» kiitis Longoria Beckhamit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles