Mida on Kivisaar püüdnud, aga seni mitte kätte saanud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu veinimõisas - Alari Kivisaar
Elu veinimõisas - Alari Kivisaar Foto: TV3

Sõbrapäeval avati Rannarahva Muuseumis Alari Kivisaare fotonäitus «Islandi lummuses», kus on kokku pandud paremik pilidest, mida autor on jäädvustanud kahe Islandi-reisi jooksul.

Aga peale Islandi on mehel veel küllaga lemmikkohti, kus pildistada, kirjutab Naisteleht.

«Eesti rabad on väga lahedad kohad, erinevad aastaajad loovad seal veelgi enam võimalusi,» kiidab mees pikemalt mõtlemata.

«Veel on muidugi huvitavad rannikualad ja loomulikult kotkavarjed, kuigi neid eriti palju ei ole. Mulle meeldib väga ka Saaremaal pildistamas käia, seal on ikka tõesti kõike. Liblikatest lindudeni ja muidugi võrratu maastik,» lisab Kivisaar.

Algajale fotograafile olgu aga teadmiseks Kivisaare kogemus, et mitte ainult õige koha leidmine ei taga head looduspilti, kõige olulisem on hopis õige valgus ära tabada.

«Teinekord istud tunde ja ootad, et valgus muutuks. Ma olen nädalaid ka käinud päikeseloojangut püüdmas, aga siiani ei ole seda täiuslikku fotot saanud! Iga päev ei ole ju võimalik käia, aga kohe siis, kui ei lähe, tuleb õige valgus ja ilm,» naerab Alari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles