Vaata, kes on Ultima Thule sünnipäeva erikülalised!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulthima Thule: Riho Sibul (laul, kitarr), Raul Vaigla (basskitarr, laul), Kalle Vilpuu (kitarr), Aare Põder (klahvpillid) ja Toomas Rull (trummid, laul).
Ulthima Thule: Riho Sibul (laul, kitarr), Raul Vaigla (basskitarr, laul), Kalle Vilpuu (kitarr), Aare Põder (klahvpillid) ja Toomas Rull (trummid, laul). Foto: Promopilt

Eesti rokkmuusika lipulaeva Ultima Thule 25. sünnipäevakontserdil reedel, 2. märtsil Tartus on erikülaliseks Tõnis Mägi, Tallinna kontserdil päev hiljem, 3. märtsil aga astuvad lisaks Mägile lavale ka Hardi Volmer ja Vaiko Eplik.

Ultima Thule esimene kontsert toimus 25 aastat tagasi Tallinna Linnahallis. Järgnevad aastad viisid bändi kontsertreisidele üle Eesti ja Nõukogude Liidu avaruste, aga ka Indiasse ning Kanadasse.

Raul Vaigla sõnul on juubelikontserdid 25. tegutsemisaasta kokkuvõtted.

«Nädal on sünnipäevakontsertideni jäänud, valmistume esinemisteks ning teeme proove,» rääkis Vaigla.

«Meil on väga hea meel, et üle mitme aasta saame jälle koos Tõnis Mägiga musitseerida ning et Hardi Volmer ja Vaiko Eplik meiega sünnipäeva tähistama tulevad,» lisas Vaigla.

Ultima Thule on: Riho Sibul (laul, kitarr), Raul Vaigla (basskitarr, laul), Kalle Vilpuu (kitarr), Aare Põder (klahvpillid) ja Toomas Rull (trummid, laul).

Ultima Thule 25 kontserdid toimuvad 2. märtsil Tartus Vanemuise Kontserdimajas ja 3. märtsil kontsertklubis Rock Cafe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles