Mikko Silvennoinen: Anu Välba on võrratu, «Ringvaade» igav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikko Silvennoinen
Mikko Silvennoinen Foto: Mihkel Maripuu

Aasta tagasi Soome kanalist Nelonen TV3 programmijuhiks palgatud Mikko Silvennoinen sellest nädalast Eestis ei tööta ja märtsis alustab kodumaal SuomiTV juhina.

Läinud reedel postitas Mikko oma Facebooki lehele teate: «Täna on minu viimane tööpäev TV3s. Tänud kõigile suurepärase aasta eest. Hindan seda väga kõrgelt. Hoiame sidet!», vahendab ajakiri Nädal.

Mis Mikkot ootab? Suomi TV on praegu Soomes mõneprotsendilise vaadatavusega marginaalne reality- ja sarjakanal, aga kuna selle ostis suurkontsern Fox International Channels Nordic, siis on kanalil ambitsioonikad plaanid.

«Fox tegi mulle hiilgava pakkumise, millest ma lihtsalt ei saanud keelduda. Soovin, et see telefonikõne oleks tulnud alles paari aasta pärast, kuna ma tundsin end siin (Eestis - toim.) tõesti väga hästi,» rääkis Silvennoinen.

Eesti telemaastikust juttu tehes, vastab Silvennoinen küsimusele, millised on meeldivad saated ETVs ja Kanal 2s järgmiselt: «ETVs «Ringvaade» Anu Välba pärast. Saade ise on igav, aga Anu on nii võrratu. Kanal 2s «Vali mind». Mulle meeldivad ilus stuudio ja kiire rütm. Kerglane, aga lahe!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles