Monty Pythoni klassika on populaarseim matuselaul

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monty Python: tagareas Graham Chapman, Eric Idle, Terry Gilliam ja esireas  Terry Jones, John Cleese, Michael Palin
Monty Python: tagareas Graham Chapman, Eric Idle, Terry Gilliam ja esireas Terry Jones, John Cleese, Michael Palin Foto: Wikipedia.org

Briti koomikutegrupi Monty Pythoni klassikaks kujunenud laul «Always Look On The Bright Side Of Life» filmist «The Life of Brian» on Euroopas populaarseim alternatiivne matuselaul.

Uuringu teinute kinnitusel on üha rohkem hakatud süngete ja pisaraid esile kutsuvate meloodiate juurest pöörduma lõbusamate laulude juurde, kirjutab Daily Mail.

Enamik küsitletutest ütles, et neile meeldiks, kui nende matustel mängitaks Monty Pythoni kuulsat laulu.

Laulule «Always Look On The Bright Side Of Life» järgnes teise eelistusena Liza Minelli laul «Cabaret» samanimelisest muusikalist.

Uuringu tegijad lisasid, et inimestel on tihtipeale kergem rääkida intiimelust ja seksist kui matuste korraldamisest.

«Viimastel aastatel on matuste korraldamine ja sellega seotu radikaalselt muutunud. Paljud panevad juba üsna noorena paika, millised peaksid ta matused välja nägema. Matuseettevalmistused võib võrdsustada juba pulmade ettevalmistustega,» lisasid uurijad.

Uurijate sõnul soovivad inimesed, et neid saadetaks siit maailmast ära asjade saatel, mis neile eluajal meeldisid.

Videot filmist «The Life of Brian» vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles