Jan Uuspõld avab teleekraanil oma põrguskäiku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tantsud tähtedega" saate telgitagused 13.11.11 
Jan Uuspõld
"Tantsud tähtedega" saate telgitagused 13.11.11 Jan Uuspõld Foto: Jelena Rudi

Mait Malmsten tunnistab Elo Mõttus-Leppiku erisaates «Avameelselt eneseleidmisest - Jan Uuspõld», et tundis sõpra aidates hetketi tüdimust ja jõuetust.

«Raske on aidata seda, kes iseennast ei aita,» meenutab Malmsten Jan Uuspõllu põrgu põhjas olemise hetki, kirjutab ajakiri Nädal.

Jan Uuspõllu nime juurde pole täiendeid ega kommentaare lisada vaja - armastatud loomeinimene on esikaantel olnud igas olukorras - nii elu kirkamail kui sandimal ajal.

Erisaate autor Elo Mõttus-Leppik kohtus Jan Uuspõlluga esmakordselt «Tantsud tähtedega» ajal.

«Tema tohutu pühendumine tantsule tekitas minus huvi, sest läks vastuollu meediast saadud kuvandiga. Meil tekkis sümpaatne side ja olen Janile väga tänulik, et ta nõustus end avama, oma tunnetest ning mõtetest pikalt ja avameelselt rääkima,» ütleb Elo.

Saates esinevad lisaks Jan Uuspõllule Monoteatri juht Karl Kermes, näitleja Mait Malmsten, tantsija Aleksandra Žeregelja, teadlased Alar Karis ja Jüri Allik ning helilooja Sven Grünberg. Saate autorid on Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar, ning see jõuab taas eetrisse aprillis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles