Galojan osaleb Eesti Vabariigi aastapäeva vastuvõtul Londonis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan osaleb Eesti Vabariigi vastuvõtul Londonis, mis korraldatakse ühes Inglismaa kuningakoja klubis
Anna-Maria Galojan osaleb Eesti Vabariigi vastuvõtul Londonis, mis korraldatakse ühes Inglismaa kuningakoja klubis Foto: elu24.ee

Anna-Maria Galojan osaleb Eesti Vabariigi aastapäeva vastuvõtul Londonis.

Anna-Maria, kuidas veedad vabariigi aastapäeva Londonis?

Osalen Eesti Vabariigi pidulikul vastuvõtul Londonis, mis korraldatakse ühes Inglismaa kuningakoja klubidest,  seal elavate eestlaste poolt.

Sinna tuleb üllatavalt palju Inglismaal resideerivaid eestlasi. Olen väga suures hämmingus, et neid elab siin nii palju.

Paljud ütlevad, et on siia kolinud majanduslikel põhjustel. Mõndasid neist tunnen, aga väga suur osa on ka mulle tundmatuid äriinimesi.

Kuidas Sul hetkel läheb?

Tänan küsimast! Tunnen end väga kindlalt, sest tegemist on siiski õigusriigiga. Olen kohtunud ka Interpoliga. Nad on hämmingus Eestis minu ümber käivast ajujahist. Nad mõistavad, et tegu on minu  poliitilise tagakiusamisega.

Oma dokumendid saan tagasi 1. märtsil ning siis võin taas reisida.

Millised on Sinu reisiplaanid?

Tahaks tulla tagasi koju.

Kas Sa vahistamist Tallinna lennujaamas ei pelga?

Kui vaja, siis palkan endale turvamehed, et saaksin vabalt liikuda. Läksin Eestist ära, et sinna tugevamana naasta! Kellelgi pole õigust minu vabadust piirata!

Aga kui Eesti Sinu õigusest ei hooli?

Siis peab Eesti vastutama selle eest juba Euroopa kohtus, sest see võrduks inimrööviga, millega härra peaminister on mind ka avalikult ähvardanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles