Anneli Pilpak: miks Maaja Kallast pakse halvustab!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tantsi tagumik trimmi» osalejate esitlus - Anneli Pilpak
«Tantsi tagumik trimmi» osalejate esitlus - Anneli Pilpak Foto: Viktor Burkivski

TV3 uus saatesari «Tantsi tagumik trimmi» pole veel eetrissegi jõudnud, kuid juba kütab saade kirgi. Maaja Kallasti arvamusavaldus saates osalejate suhtes tekitas paljudes hämmingut osalejaid halvustava alatooni tõttu.

«Inimene peaks elama selliselt, et lapsel pole tema pärast häbi. Arvan, et saade «Tantsi tagumik trimmi» võib alandada osalejate lapsi,» kritiseerib kombeõpetaja Maaja Kallast Publikule TV3s peagi  eetrisse jõudvat saadet «Tantsi tagumik trimmi».


Saate üks osalejatest, Anneli Pilpak on kombeõpetaja Kallaste halvustavast sõnavõtust hämmingus

Enne saatesse kandideerimist selgitasin tervele perele, mida see samm endaga kaasa võib tuua.

Esiteks võtsin kõigilt pereliikmetelt lubaduse, et kommentaare nad ei loe, sest anonüümsete ja pahatahtlike inimeste energiaga pole vaja end reostada.

Loomulikult mõtlesin ka, kuidas võivad minu osalemisele reageerida laste sõbrad ja meie tuttavad, kuid usun, et terve mõistus võidab. Lõppkokkuvõttes määrab inimesse suhtumise inimene ise.

Kindlasti on see meie kõigi jaoks uus kogemus ja kõike pole võimalik ette näha, kuid olen täiesti kindel, et alandamisest on asi kaugel.
 

Pilpak leiab, et ülekaalulised inimesed ei peaks olema taunitud

See saade annab signaali, et inimesed, kes on valmis oma elu positiivses suunas muutma, on imetlust, mitte halvustamist väärt.

Iialgi pole võimalik meeldida kõigile, kuid asjasse süüvimata pole ka mingit põhjust kritiseerida neid, kes kasutavad võimalust personaaltreeneri ja toitumisnõustaja abil meelelahutuslikus ja eluterves võtmes kaalu langetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles