Video: sülearvuti tulistamisest sai Youtube´is hitt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklase tütre sülearvuti tulistamisest sai Youtube´is hitt
Ameeriklase tütre sülearvuti tulistamisest sai Youtube´is hitt Foto: Youtube

Youtube`i uueks hitiks on üks ameeriklasest isa, kes tulistas oma tütre sülearvutit.

Põhja-Carolinas Albermarle`is elav Tommy Jordan väljendas selles videos oma tundeid ja pahameelt.

Videol on näha meest istumas kodumaja juures rohulapil oleval toolil ning lugemas ette oma 15-aastase tütre Facebooki leheküljelt leitud kirja, milles ta kritiseerib oma vanemaid.

«Ma ei ole teie ori. Kas te ei saa aru, kui raske on teha koduseid koristustöid ning ka õppida? See on kohtutav. Te peaksite mulle kodutööde eest maksma,» kirjutas tüdruk.

Isa sõnul ta armastab oma tütart, kuid vahel tuleb väga karm olla.

Isa lisas, et tütar ei saa uut sülearvutit enne, kui läheb ülikooli.

«Ma ei suuda väljendada, kui pettunud ma olen. Samas peaks mu tütar aru saama, et ta pääses veel kergelt. Loodan, et ta võttis õppust,» lisas isa.

Videolt on näha, kuidas mees revolvri välja võtab ning rohulapil olevat musta värvi arvutit tulistab, tehes seda üheksa korda.

Ameeriklasest isa kasvatusmeetod on saanud nii kriitikat kui pooldajaid.

New Yorgi Syracuse`i ülikooli sotsiaalteaduste professor Anthony Rotolo sõnul tahaks iga vanem last sellise suhtumise eest karistada.

«Enamik vanemaid ei reageeri sellisel viisil. Kuid kui vanem tunneb end sügavalt solvatuna ning vähe väärtustatuna, võib ta mingi äärmusliku kasvatusmeetodi käiku lasta,» lausus teadlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles