Miks Bobby Brown Whitney matustelt välja kõndis?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Bobby Brown Uue Lootuse baptistikiriku ees
Laulja Bobby Brown Uue Lootuse baptistikiriku ees Foto: SCANPIX

Whitney Houstoni eksmees Bobby Brown avalikustas, miks ta lauljatari matustelt enneaegselt lahkus.

«Mu lapsed ja mina olime eksnaise Whitney Houstoni matustele kutsutud. Turvatöötajad juhatasid meid istekohtadele, kuid käskisid seejärel kolm korda ümber istuda,» seletas Brown.

«Ma ei mõista, miks turvatöötajad minu perekonda sedaviisi kohtlesid ja mitte kellelgi teisel kohta vahetada ei palunud. Seejärel keelasid nad mul tütre Bobbi Kristinaga kohtumast. Nende sündmuste valguses suudlesin oma eksnaise kirstu, lahkusin ja keeldusin draamat tekitamast,» lisas ta. «Mu lapsed on nendest sündmustest täiesti löödud. See päev oli Whitney mälestuseks. Ma ei usu, et Whitney oleks midagi sellist soovinud.»

Kuulduste kohaselt oli probleemiks hoopis see, et Brown ilmus tseremooniale rohkemate inimestega kui kutsutud ja hakkas Houstoni perekonnaga vaidlema.

Houston ja Brown olid abielus 15 aastat ning nad said ühe lapse. Browni süüdistati 2003. aastal naise peksmises. Väidetavalt oli just Brown see, kes lauljatarile narkootikume tutvustas.

Laupäeval toimunud teenistusel pidasid teiste seas mälestuskõne Kevin Costner, Tyler Perry ja Clive Davis ning laulsid Alicia Keys ja Stevie Wonder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles