Presidendiproua tutvus Jüri gümnaasiumi sööklaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: SCANPIX

Presidendiproua Evelin Ilves külastas eile Rae vallas asuvat Jüri gümnaasiumi, kus kohtus õpilastega ning tutvus sealse koolisööklaga.

Evelin Ilves rääkis lastega tervislikust toitumisest ja külastas söögivahetunni ajal koolisööklat ning vestles kooli kokkadega, kirjutab Õhtuleht.

«Otsisin vastust küsimusele, kuidas väikeses maakoolis saab teha kohalikust toorainest tervislikku koolilõunat, aga suurtes tihtipeale ei saa, seetõttu külastasin kooli, kus iga päev valmistatakse 1100 lõunaeinet, lisaks sellele ka pikapäevasööjad - uskuge või mitte, lapsevanemad küsivad selle kooli kokkadelt retsepte, sest laste sõnul on koolis tehtud hakklihakaste või makaronisalat parim. Ka kohalik tooraine kaalub üles kõik välismaised konkurendid - seda oli tõesti rõõm kuulda ja näha,» ütles Evelin Ilves.

Jaanuaris külastas Evelin Ilves Põlva valla Rosma külas waldorfkooli õppeplaani järgi tegutsevat Johannese kooli ja lasteaeda, detsembris külastas presidendi abikaasa Vääna mõisakooli, kus rääkis õpilastele tervislikust toitumisest ning tutvus sealse koolisöökla ja raamatukoguga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles