Galerii: Venemaa Pamela Anderson Babuljal

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval esines Babulja Special peo raames ööklubis Teater seksikas ja väga tuntud vene supperstaar Anna Semenovich.


Anna, kes on ka endine "Blestachie" poppbändi  liige esitas nii enda lugusid, kui ka kõiki "Blestachie" hitte, kuna Annale meeldib lisaks laulmisele väga ka näitlemine ja tantsimine, nimelt tegeles ta enne lauljaks saamist professionaalsel tasemel iluuisutamisega,  oli tema etteaste väga teatraalne.

Suur büst, mis on pälvinud suurt tähelepanu ja pakkunud palju kõneainet ei seganud Annat tantsimast kaas kõiki numbreid, mida esitas tema tantsutrupp. Staar kommenteeris, et ta armastab oma keha ja tunneb ennast selles väga hästi.

Talle väga meeldis Tallinn ja kohalik publik, kellele ta jagas lahkelt autogramme ja vastas ka mõningatele küsimustele.


Babulja Special on pidu, mis on alati lõbus, täis põnevust ja kestab varajaste hommikutundideni. See on pidu, mis üllatab alati mõne suure vene staariga ja pidu, mis ei jäta kedagi külmaks.


Järgmise peo staariks on 24.03 "Diskoteka Avaria", kuid juba sellel nädalavahetusel 17.02 Love Class ja 18.02 Vegas koos Angie Browniga

Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles