Kristi Urbla ei tea poodi, kust saaks ilusaid riideid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Urbla
Kristi Urbla Foto: Jelena Rudi

TV3 kevadhooaja hittsaates «Tantsi tagumik trimmi» osalev 122-kilone Kristi Urbla suurimaks unistuseks on kahekohaline kaalunumber.

 «Tahaks minna poodi nii, et ei peaks asju ainult silmadega vaatama, sest mul ei lähe mitte midagi selga,» ostab Kristi enamus asju kataloogidest.

«Tallinna kauplustest ei ole mitte midagi osta, pigem kasutan kas siis Anttila või Otto võimalusi, kus on suured suurused, mis istuvad seljas väga ilusti. Kui ei sobi, saab alati tagasi saata,» kurtis naine Elu24-le antud intervjuus, et lisaks Tallinnale pole ta sobivat poodi ka mujalt Eestist leidnud.

Naise kõige suuremaks motivaatoriks ja toetajaks on tema tütar. «Terve mu pere elab väga kaasa, aga tütar ikka käib ja räägib, et mida ma tohiks või ei tohiks süüa ja kutsub mind jooksma või jalgrattaga sõitma,» loodab ta endale palju abi ka saatesse valitud n-ö kaaskannatajatest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles