Lauri Pedaja mängib filmis põhja käinud narkomaani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmistaar Lauri Pedaja
Filmistaar Lauri Pedaja Foto: elu24.ee

Neljapäeva hilisõhtu tõi Solarise kinno suure saalitäie noori filmistaare ja avaliku elu tegelasi. Nimelt toimus seal linateose «Vasaku jala reede» meeleolukas esilinastus.

Filmi eelarve oli produtsent Andres Poomi sõnul vaid närused 35 000 eurot, kuid  film võiks vabalt rinda pista Tarantino šedöövritega.

Filmi autoriteks oli kaks noort režissööri Andres Kõpper ja Arun Tamm. Kõpper astub muuseas üles ka Eesti Laulu poolfinaalis bändi Tenfold Rabbiti solistina.

Filmis osalenud staaride rivi on muljetavaldav. Lisaks Superstaar Ott Leplandile tegid filmis  kaasakiskuvad rollid ka näitlejad Taavi Teplenkov, Priit Võigemast, Ivo Uukkivi, Hendrik Toompere Jr ja  Raivo Trass.

Värvikaid tibisid mängisid Playboy Eesti kaante vahelt tuule tiibadesse saanud kaunitarid Gerli Rosenfeld ja Margret Järv.

Märkimata ei saa jätta ka Ühikarottide-Salmena tuntust kogunud Salme Poopuu humoorikat vanaema rolli.

Muusikutest astusid filmis üles veel ansambli Aides muusikud Mikk Simson, Taavi Paomets ja Konstantin Tsõbulevski.

Pööraselt andeka rollisooritusega sai maha staarjuuksur ja tantsutäht Lauri Pedaja

Lauri: Mängin filmis ülbaritest noorukide pundis põhja käinud narkomaani. 

Lauri, kas rolli õnnestumisele aitasid kaasa ka kogemused sinu isiklikust elust?

Ei, ma ei ole päriselus narkomaan. Küll aga ühe pundi liige.

Näen seda filmi tegelikult täna õhtul ka ise alles esimest korda. Mul pole õrna aimugi, kuidas oma rolliga hakkama sain. Loodan et normaalselt.

Minge vaadake ise ja tehke omad järeldused!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles