Video: poole peaga mees

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poole peaga mees
Poole peaga mees Foto: Youtube

Youtube´i on riputatud video, millel on näha poole peaga meest.

Tegemist ei olevat mingi trikiga, vaid selle mehe pea olevatki selline.

Miami News Timesi andmetel sai mees sellise pea õnnetuse tagajärjel.

Halfyks kutsutav mees soovitab videos kõigil narkootikumidest eemale hoida.

«Olin tarbinud narkootikume, siis istusin autorooli ning sõitsin vastu posti. Lendasin läbi esiklaasi välja ja maandusin oma pea peale. Mu kolju vajus sisse. Selle tõttu soovitangi, et kui võtate uimasteid, ärge minge sõitma,» lausus mees.

Pole teada, kes Halfy tegelikult on. Ta kohta on kasutatud nime Carlos Sosa ja Carlos Rodriguez.

Poole peaga mees lisab videos, et tema arvates kasutab USA president Barack Obama narkootikume. Enda kohta lisab ta, et talle meeldivad suured naised ning ta teeb samas mitu seksuaalse sisuga märkust.

Teada on, et Halfy ei ole maailmas ainus mees maailmas, kelle peakuju pärast õnnetust muutunud on.

Möödunud aastal kajastas Briti meedia laialt inglase Steve Gatori juhtumit. Mees oli teel töölt koju, kui teda rünnati. Ta kaotas selle tagajärjel suure osa oma koljust. Ta sai ka närvikahjustuse ning ta isikuomadused muutusid.

Hiinas elaval poisil Hou Guozhul oli samuti vaid pool pead, enne kui ta sai titaanist uue koljuosa. Kirurgid eemaldasid tal osa peast entsefaliidi tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles