Tibust on saanud fotograaf ja kaskadöör

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubis Atlantis üritusel “Anu Saagim otsib mantlipärijat” kippusid lavale ka skandaalne odamees Andrus Värnik ja "Ühikarottide" Tibu ehk Roger Stahlman
Klubis Atlantis üritusel “Anu Saagim otsib mantlipärijat” kippusid lavale ka skandaalne odamees Andrus Värnik ja "Ühikarottide" Tibu ehk Roger Stahlman Foto: Atlantis

Neljapäeva hilisõhtu tõi Solarise kinno suure saalitäie noori filmistaare ja avaliku elu tegelasi. Nimelt toimus seal linateose «Vasaku jala reede» meeleolukas esilinastus.

Filmi eelarve oli produtsent Andres Poomi sõnul vaid närused 35 000 eurot, kuid  film võiks vabalt rinda pista Tarantino šedöövritega.

Filmi autoriteks oli kaks noort režissööri Andres Kõpper ja Arun Tamm. Kõpper astub muuseas üles ka Eesti Laulu poolfinaalis bändi Tenfold Rabbiti solistina. 

Filmis osalenud staaride rivi on muljetavaldav. Lisaks Superstaar Ott Leplandile tegid filmis  kaasakiskuvad rollid ka näitlejad Taavi Teplenkov, Priit Võigemast, Ivo Uukkivi, Hendrik Toompere Jr ja  Raivo Trass.

Pööraselt andeka rollisooritusega sai maha staarjuuksur ja tantsutäht Lauri Pedaja. Värvikaid tibisid mängisid Playboy Eesti kaante vahelt tuule tiibadesse saanud kaunitarid Gerli Rosenfeld ja Margret Järv.

Märkimata ei saa jätta ka Ühikarottide-Salmena tuntud Salme Poopuu humoorikat vanaema rolli.

Muusikutest astusid filmis üles veel ansambli Aides muusikud Mikk Simson, Taavi Paomets ja Konstantin Tsõbulevski.

Filmi esilinastusel kõndis uhke kaameraga ringi ka Ühikarottide staar Roger Stahlman aka Tibu

Selgus, et temalgi oli «Vasaku jala reede» küpsetamise juures näpp mängus. Nimelt tegutses ta filmi juures fotograafi ning kaskadöörina.

Elu24 uuris, mis Tibust pärast Ühikarottide edukaid hooaegu tänaseks saanud on

Tibu: Õpin Tartus majandust. Hetkel olen vaba ja vallaline. Tegelen palju fotograafiaga. Kui pakutaks mõni põnev filmiroll, ei ütleks ka sellest ära. Kes minust tulevikus saab, on veel lahtine.

Kohe-kohe on ekraanile naasmas Ühikarottide uus hooaeg. Kas Tibut seal enam ei näegi? 

Kahjuks mitte. Olen kaasa teinud küll mõnes reklaamis, mis seotud Ühikarottide teemaga, aga jah, Ühikarottide uutes osades mind enam ei näe. 

Mind võib täna kohata rohkem hoopis filmikaamera taga. Teen ise ja monteerin paljusid põnevaid asju. Ka fotograafia on minu suur hobi.

Kiika lustakat pildigaleriid Tibu Ühikarottides osalemise päevilt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles