Whitney Houstoni fänn pani küünlaga toa põlema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Whitney Houston (2011)
Whitney Houston (2011) Foto: MARK RALSTON/AFP

53-aastane briti naine tuletas kõigile meelde, et lahtise tulega tasub ettevaatlik olla, kuna tema tribuut Whitney Houstonile lõppes hävinenud toaga.

Anne Lomax põletas 48-aastaselt lahkunud lauljatari auks küünalt, kuid ärkas öösel tööle hakanud suitsualarmi tõttu, vahendab Digitalspy.

«Istusid arvuti taga, kuulasin muusikat ja palvetasin Whitney Houstoni eest. Olen tema suur fänn ning olin täiesti löödud, kui tema surmast teada sain. Otsustasin tema auks küünla süüdata,» rääkis naine.

«Mul oli väike teeküünal aknalaual. Arvasin, et kustutasin selle ära, ja läksin voodisse. Ärkasin suitusalarmi häire peale. Ma ei taha mõelda, mis oleks juhtunud siis, kui mul poleks olnud suitsualarmi. Oleksin surnud,» lisas ta.

Tulekahjut tuli kustutama kolm päästeautot ning tuletõrjujad päästsid majast kolm koera. Päästeametnikud rõhutasid, et põlevaid küünlaid ei tohi kunagi järelvalveta jätta, põlegu nad siis lihtsalt kodu kaunistuseks või religioossel eesmärgil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles