Herkki Liivamaa on sportimiseks liiga laisk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herkki Liivamaa
Herkki Liivamaa Foto: Jelena Rudi

TV3 kevadhooaja hittsaates «Tantsi tagumik trimmi» osaleja Herkki Liivamaa sööb tavaliselt vaid kaks korda päevas, kuid mehe lisakilod tulevad pidevast näksimisest.

«Vahel söön ikka ka friikartuleid ja krõpse ning mäkis käin ehk korra kahe kuu jooksul,» eelistab ta snäkkidega siiski pigem porgandeid ja õunu.

Herkki pole enda sõnul mitte kunagi nii palju kaalunud kui praegu – 130 kilogrammi. «Ideaalis olen kaalunud nii kuskil 85-90 kilogrammi, aga see oli kümme aastat tagasi. Olen kunagi ka raskejõustikuga tegelenud ja hetkel teen hommikust õhtuni füüsilist tööd.»

Sportimise jaoks on mees liiga laisk. «Meil on tööl hästi head võimalused sportimiseks, tööandja maksab igal aastal mitmesaja euro eest sportimisvõimalused kinni. Aga ma ei kasuta seda ära,» pihtis mees ja täpsustas, et tema jaoks on kõige etem siiski tugitoolisport, mille juurde käib alati ka õlletops.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles