Olev Raidjõe ja Raul Nurmoja kaaluvad kahepeale kokku 300 kilogrammi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olev Raidjõe ja Raul Nurmoja kaaluvad kahepeale kokku 300 kilogrammi
Olev Raidjõe ja Raul Nurmoja kaaluvad kahepeale kokku 300 kilogrammi Foto: Viktor Burkivski

Olev Raidjõe ja Raul Nurmoja kaaluvad kahepeale kokku 300 kilogrammi

TV3 kevadhooaja hittsaates «Tantsi tagumik trimmi» osalevad Olev Raidjõe ja Raul Nurmoja kaaluvad kahepeale kokku 300 kilogrammi. Kahepeale tahavad nad vabaneda vähemalt 50 lisakilost.

Elu24 uuris meestelt, miks nad saatesse osalema tulid.

Mis teid siis saatesse tõi?

Raul: Eks ikka kaaluprobleemid. Oleme üritanud kaalu langetada nii toitumisega kui liikumisega, aga see ei ole tulemust toonud. Aga siin saates ju peab ja ma ei saa loobuda.

Olev: Saade annab meile professionaalsed tantsutreenerid, tasuta spordiklubi ja ujula kasutamise võimaluse, saame tantsimas käia, trenni teha ja saame toitumiskava.

Raul: Näen, et siin saates saab see kõhnumise protsess alguse. Kui nüüd ka keegi välja langeb, siis vähemalt on saanud alguse ja saab jätkata. Tal on toitumiskavad ja kõik asjad olemas.


Kui teile peale vaadata, tundub, nagu oleksite juba vanad tuttavad.

Raul: Me ei ole sõbrad, saime alles siin kokku.

Olev: Oleme lihtsalt väga palju näinud viimasel ajal. See on tore, et siin saab ka uusi tuttavaid. Iga saates osaleja on eriline ja oma stiiliga. Näiteks üks osaleja on Kaupo, kes suudab igas olukorras näha midagi naljakat ja anda mõne huvitava nõuande, mis kõiki südamest naerma ajab. Saame siin üksteist ka toetada, kui näeme, et kellelgi raskeks läheb. Peame seda tegema ka inimeste pärast, kes meid telerist vaadata tahavad.

Kui palju te kahepeale soovite kilosid kaotada?

Raul: Koos võtame alla 50 kilogrammi. Aga pigem ma näeks seda, et saade annab tõuke, et kaalu edasi langetada, viia see pikkuse suhtega normi piiresse. Selleks läheb vaja rohkem aega kui vaid selle saate periood.

Kas teil mõned rõivaesemed on ikka valmis, mis võiksid olla kapis n-ö motivatsiooniks?

Olev: Mul on kapis paar ülikonda, mis jäid kunagi väikseks ja tahaksin neid veel selga panna.

Raul: Mina ei näe probleemi, riided on poes saadaval.

Olev: Just, riided ei ole põhilised, tervis on kõige tähtsam. Tahame kaalust alla võtta! Mida kauem meil see suur kaal on, seda suurem tõenäosus on ka erinevateks tervisehädadeks.

Millist sporti teile teha meeldib?

Raul: Mina olen teinud kardisporti, siis kui ma umbes 12-15 aastat vana olin.

Olev: Mulle on meeldinud iga suvi rannas ujumas käia. Nooremana ka võrkpalli mängiga, aga selle kaaluga ei ole nii turvaline.

Raul: Külas, kus ma elan, seal tegime seltsingu ja käime kõik koos palli põrgatamas ja lauatennist mängimas. Sellest on ka kasu.

Olev: Ekstreemsporti oleme seni telerist vaadanud, võib-olla kui kaalu langetama hakkame, siis ootame pakkumisi, et milline ekstreemsport ülekaalulistele sobib.

Milline on teie meelistoit, millest on raske loobuda. Õllesõbrad olete?

Olev: Mina väga ei ole.

Raul: No purki kraanikaussi just tühjaks ei kalla.

Olev: Toitudest on väga maitsev praekana ja üldse sellised eestipärasemad rahvatoidud. Nendest vist tuleb lihtsalt loobuda, sest see rasvaprotsent tulev toidu sees võimalikult väikseks ajada.

Raul: Mina olen juba lapsest saati suur guljašisõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles