Kaupo Käsik närib karbonaadi kuni viimase hetkeni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Käsik
Kaupo Käsik Foto: Jelena Rudi

TV3 kevadhooaja hittsaates «Tantsi tagumik trimmi» osalev hea huumorisoonega Kaupo Käsik soovib alla võtta 20-25 kilogrammi.

Hetkel on 43-aastase mehe kaaluks 146 kilogrammi.

«Tegelik unistus oleks kaotada hoopis 35 kilogrammi, aga sellest me praegu ei räägi,» pihtis mees intervjuus Elu24-le ja tunnistas, et on teda ees ootavaks katsumuseks valmis. «Olen oma elu jooksul piisavalt kaamera ees olnud ja ma ei pabista.»

Kõige enam pelgab ta ootamatuid pidusid ja murdumise momenti. «Muidu elan ka ilma õlleta päris vabalt, aga on sellised sööstud, et kui võtma hakkad, siis võtad ja võtad, aga kui ei joo, siis ei joo. Peaasi, et poleks seda, et hakkab jälle suure hurraaga pihta ja siis tuleb mingisugune nädalavahetus ja kellelgi on mingi istumine ja pidu ja värki ja siis noh saad ise aru,» pajatas mees ning lisas, et on kuni treeningute alguseni endale ikka head ja paremat lubanud. «Kuni tänaseni päevani on veel karbonaadi näritud, õlut joodud ja kõike muud head ja paremat. Võib-olla jätkub see kõik veel minu jaoks ühe nädala,» pajatas suur toiduvalmistamise fänn.


Kodus kapis pole Kaupol ühtegi n-ö motivatsiooniks valmis pandud rõivaeset, mida mees veel kunagi kanda loodab. Riideid on aga lademetes. «Ma ei räägi, et olen šopahoolik, aga aegade jooksul on asju ostetud. Eks olen ju ka kõhnem mees olnud, selline 120 kilogrammi. Siis ostad mingid püksid, jope, teine nahkjope, dressid ja igakord mõtled, et kurat, vaevalt läheb selga. Kord võtad maha ja siis jälle juurde ja neid riideid seisab mul kodus mitu musta kotti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles