Täpp sai kõrgkoolist eksmati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers
Mari-Leen Albers Foto: Meelis Tomson

Staarreporter Täpp ehk Mari-Leen Albers visati teisel katsel Tallinna Majanduskooli väikeettevõtluse erialalt kooli õpilasnimekirjast välja.

Täpp selgitab Elu24-le, et läks majanduskooli väikeettevõtlust õppima 2010. aasta sügisel ning juba samal semestril otsustas ta õpingutest loobuda.

«Vahetasin toona töökohta ning uued töökohustused ei võimaldanud mul nädal aega tööst eemal olla ja koolis käia,» rääkis Albers Elu24-le.

«Nimelt olin valinud sessiooniõppe, mis toimus kord kuus nädal aega. Nii see pooleli jäi.»

Möödunud suvel otsustas reporter Täpp aga uuesti potentsiaalse alternatiivina ettevõtlusmaailma ust paotada ning väljakutse õpingute näol vastu võtta.

«Registreerisin end eelmisel suvel uuesti samale alale, kuid taas kord sai töö võitu ning kiired ajad hoidsid mind koolist eemal,» selgitas Albers.

Tänaseks eksmatrikuleeritud
Seda, et Mari-Leen Tallinna Majanduskoolist tänaseks eksmatrikuleeritud on, kinnitab naine ka ise.

«Olen tõesti tänaseks saanud info, et mind on eksmatrikuleeritud. Õnneks või kahjuks pole tegemist kibeda koolielu ega võlgnevustega, kuna sel kooliaastal pole ma kordagi kooli jõudnud. Pole hullu. Sügisel on plaan uue hooga alustada, aga ma pole kindel, kas samal erialal,» lisas Täpp.

Soovime Täpile kolmandal katsel edu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles