Kadri Adamsoni haigus nurjas komöödiatüki Henrik Normanniga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marioni mängib Kadri Adamson
Marioni mängib Kadri Adamson Foto: TV3

«Kadril on bronhiit ja nagu ta mulle telefonis ütles, siis olla ta esmaspäeval lausa võtteplatsilt ära viidud,» räägib Kadri Adamsoni ning Henrik Normanni komöödiatüki «Tour de Farce ehk Abielu on igavene» tõlkija Hannes Villemson, et Kadri Adamsoni haigestumise tõttu lükatakse osa etendusi edasi.

Edasi lükatakse kaks etendust - täna Pärnu Kontserdimajas toimuma pidanud etendus lükatakse 29. veebruarile ning homne Paide Kultuurikeskuse oma 2. märtsile, kirjutab Õhtuleht.

«Ta arvas alguses, et saab ikka Paides 16. veebruaril esineda, kuna kolm päeva on ravi jaoks miinimum, aga nüüd tuli välja, et ikka ei saa,» räägib Villemson, et Kadri Adamson on endiselt haiglavoodisse aheldatud.

Mees ütleb, et Adamsonil oli haigena laval ikka väga raske.

«Etendus kestab kaks ja pool tundi ja kogu aeg on tekst - ta peab tegema erinevaid hääli - nunna rollis kriiskavat, kõmureporterina jälle madalat häält.»

Villemson on aga kindel, et kahe nädala pärast on üks peaosalisi jälle vormis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles